Afera u Hrvatskoj: Ministar u zagrljaju prostitutke šmrče kokain
Foto: ilustracija

Fotografije dostavio anonimni izvor

Afera u Hrvatskoj: Ministar u zagrljaju prostitutke šmrče kokain

Hrvatski mediji bave se skandalom u čijem centru se našao potpredsjednik tamošnje vlade Toislav Tolušić, koji navodno u društvu prostitutke, šmrče kokain.

Fotografije je objavio hrvatski “Nacional” od, kako su naveli, anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodno Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni telefon, a navodni Tolušić se sprema da ušmrče kokain, prenosi Index.hr.

Kako dalje navodi taj portal, u pozadini se vidi veliko ogledalo, a na drugoj fotografiji hidromasažna kada. Ističe se i da su te fotografije “prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više uglova”, pa se s pravom postavlja pitanje ko je treća osoba koja je sve uslikala. 

Međutim, “Nacional” piše da je u pitanju vrhunska fotomontaža, otkrivena u sitnim detaljima, a razotkrila ju je hrvatska služba SOA. 

Naime, agenti hrvatske obavještajne agencije su analizom fotografija otkrili da je objekat sa slike apartman u Srbiji. Riječ je, kako navode, o apartmanu koji nosi naziv “Central Business Apartmani” u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na jednom sajtu za bukiranje. 

Još uvijek se istražuje pozadina ovog slučaja jer nije poznato ko stoji iza fotomontaža. 

"Poprilično sam siguran ko bi mogao stajati iza svega. Poslednje dvije godine dirnuli smo u niz osinjih gnijezda u sektoru poljoprivrede i šumarstva i spriječili krađu više stotina miliona kuna", rekao je Tolušić za “Nacional”.

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.