Jelena Karleuša: Uspjeh je kad se uvijek digneš posle pada
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša: Uspjeh je kad se uvijek digneš posle pada

U crnim helankama, šarenom kratkom blejzeru, sa puštenom kosom i ogromnim crnim naočarima, samouvjernog koraka, utrčala je Jelena Karleuša u studio “Avala filma” na snimanje nove emisije “Zvezde Granda”, prvi put nakon skandala koji je izbio zbog navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Pjevačica je iz Kine, gdje je boravila kod supruga Duška Tošića, sa kojim je prema spekulisanju medija pokušavala da izgladi situaciju nastalu nakon skandala kada su u javnost isplivale navodno njene eksplicitne fotografije, stigla na snimanje muzičkog takmičenja u kojem je članica žirija i mentor mnogih kandidata.

Mnogobrojne novinarske ekipe koje su strpljivo čekale divin dolazak, jedva su uspjele na trenutak da je vide, jer je iz automobila bukvalno uletjela u studio, pišu Novosti.

Dok mediji i dalje prate svaki njen korak, postupak i reakciju, nagađajući o dramatičnim situacijama kroz koje prolazi, kao i navodnom nervnom slomu, Karleuša je u prepoznatljivom glamuroznom izdanju stigla na snimanje, pozdravila se sa kolegama u žiriju i opušteno ćaskala sa njima čekajući početak takmičenja.

A da je to upravo Jeca u izdanju u kakvom je poznajemo potvrdilo je i njeno ponašanje prema kandidatima.

"Biću brutalno iskrena kao i uvijek" - rekla je Karleuša ocjenjujući prvog takmičara.

I takva je i bila. Dijelila je i dobronamjerne savjete, a takmičari čijim izvođenjem nije bila zadovoljna vjerovatno su poželjeli da propadnu u zemlju istog trenutka.

Jednoj takmičarki kojom je posebno bila razočarana oštro je, povišenim tonom sa ogromnom strašću, uputila riječi koje su djelovale kao da ih sama sebi upućuje.

"Kako ti misliš da budeš zvijezda? Moraš 300 odsto da se boriš! Moraš da se boriš za sebe, za svoj život, svoju karijeru. Svaki put kada padneš, moraš da se digneš. Samo tako možeš da uspiješ"- grmjela je Karleuša.

Jelena je povremeno razmjenjivala mišljenje i interne šale sa kolegama, često pjevušila zajedno da takmičarima slušajući ih, povremeno ih bodrila mašući rukama, ali je često gledala u telefon i kuckala poruke, a povremeno grickala pomfrit, koji je bio sakriven ispod stola.

"Ovakvu Jelenu smo i očekivali, ona je nesalomiva", komentarisali su pojedinci u publici. U studiju u Košutnjaku uzavrela atmosfera i zbog neslaganja članova žirija i njihovih verbalnih duela, ali i zbog publike koja je bila aktivnija nego obično, pa su ustajali i đuskali dok su se takmičari preznojavali i pod velikom tremom pokušavali da daju svoj maksimum.

Jedno je sigurno, Jelena svoj životni recept “bori se do kraja i ustani svaki put kad padneš” - hrabro slijedi.

KOLEGE BEZ KOMENTARA

JK je stigla poslednja od svih pjevača na snimanje emsije. Mnogobrojne novinarske ekipe čekajući ispred studija njen dolazak jurile su za njenim kolegama, pokušavajući da dobiju bilo kakav komentar povodom skandala u kojem se našla, ali niko nije htio da komentariše.

Marija Šerifović je, na primjer, uzvratila pitanjem:

- Da li ste vi normalni? Da to komentarišem?

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.