Budućnost slavila protiv Cedevite, Repeša: Moramo biti srećni sa trijumfom
Foto:KK Budućnost

Budućnost slavila protiv Cedevite, Repeša: Moramo biti srećni sa trijumfom

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u "Morači" Cedevitu 80:78 u utakmici 16. kola ABA lige.

Kod Budućnosti najefikasniji je bio Erl Klark sa 17 poena. Pratili su ga Kol sa 14 poena, Edvin Džekson sa 11 poena, dok su po 10 poena upisali Koti Klark i Goga Bitadze.

Kod gostiju, najbolji su bili Džejkob Pulen sa 25 poena i Džastin Kobs sa 18 poena.

Budućnost sada ima isti skor kao Cedevita od 11 pobjeda i pet poraza. Zagrebački tim je prekinuo niz od devet pobjeda.

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša bio je djelimično zadovoljan poslije trijumfa.

“Postigli smo mali cilj, ne kompletan koji smo željeli, a to je pobjeda sa više od pet razlike. Međutim, kako se utakmica razvijala, moramo biti srećni sa trijumfom jer ne bi bilo nezasluženo da su slavili", rekao je Repeša.

Budućnost će u petak dočekati Gran Kanariju u Evroligi i pokušati da upiše treći uzastopni trijumf u elitnom takmičenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.