Knežević: Jedina istina da nismo prijatelji, od sada na Vi
Duško Knežević

Reagovanje na današnju izjavu predsjednika Crne Gore

Knežević: Jedina istina da nismo prijatelji, od sada na Vi

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević reagovao je na današnju izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, naglasivši da je "jedina puna istina koju je Đukanović izgovorio ta da nijesu prijatelji".

Đukanović je danas ocijenio da je Knežević umislio da su njih dvojica prijatelji.

" Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima ni manje ni više nego na sjednicama Predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj?", naveo je Knežević.

On se nalazi na nacionalnoj potjernici zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba u privrednom poslovanju putem podstrekavanja. 

Lider DPS-a i predsjednik Crne Gore je istakao da je Knežević imao mogućnost da pomogne onu politiku "za koju je smatrao da će donijeti dobrobit i njemu".Kazao je i da je neistina da je iznos novca bio onoliki koliko je kazao Knežević.

"Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko sam vam dao para. Najzad, ako kažete "krsta mi" povjerovaću Vam da vila na Gorici, koja košta više od 10 miliona eura, nije Vaša. Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra. G. Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića", poručio je Knežević reagujući na izjavu šefa države navodeći da će mu se obraćati sa Vi jer nisu prijatelji.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.