Bon Džovi dijeli obroke američkim radnicima koji su ostali bez posla zbog blokade vlade
Bon Džovi

Bon Džovi dijeli obroke američkim radnicima koji su ostali bez posla zbog blokade vlade

Restoran u vlasništvu američkog muzičara Džona Bon Džovija u Nju Džerziju dijeli besplatne obroke radnicima i njihovim porodicama koji su ostali bez plate zbog djelimične blokade rada američke federalne vlade.

Na zvaničnoj stranici restorana "JBJ Soul kičen" navodi se da će radnici moći da dođu na obroke danas između 12:00 i 14:00 časova po lokalnom vremenu, prenose mediji.

Restoran je otvoren 2011. godine, a mušterijama pruža priliku da donacijama ili volontiranjem plate svoje obroke.

Američka vlada djelimično je blokirana od 22. decembra prošle godine zbog toga što predsjednik SAD-a Donald Tramp i lideri demokrata u Kongresu ne mogu da se dogovore oko podizanja zida duž granice s Meksikom radi zaštite od migranata.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.