Pešić: Knežević slagao javnost, mladi DPS-a ga ne podržavaju
Nikola Pešić

Pešić: Knežević slagao javnost, mladi DPS-a ga ne podržavaju

Tvrdnje Duška Kneževića da uživa podršku mladih Demokratske partije socijalista (DPS) plod su puke imaginacije i predstavljaju grubu neistinu, saopštio je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore.

"Kao predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista osjećam potrebu da demantujem neistine koje je lice u bjekstvu, Duško Knežević iznio u današnjem broju dnevnog lista DAN. Njegove tvrdnje da uživa podršku mladih DPS, plod su puke imaginacije i predstavljaju grubu neistinu. Jer kako bi bilo kome ko je mlad moglo da se dopadne ono što predstavlja ovaj čovjek: neuspješnog biznismena koji je sve čega se dotakao uništio, neodgovornog poslodavca koji je svoje radnike,  po pravilu, uvijek ostavljao na cjedilu ili pak lošeg čovjeka i nelojalnog  prijatelja koji rovari po tuđim životima, snima, montira, ogovara svoje drugove i poznanike. To su osobine koje kod svakog čovjeka mogu da izazovu samo prezir i osudu", saopštio je Pešić.

Ističe da mladi Demokratske partije socijalista prije svega poštuju svoju državu i njene institucije.

"I jedina “podrška” koju od nas može dobiti jeste preporuka da se pojavi pred nadležnim organima kako bi odgovorio na ozbiljne optužbe koje mu se stavljaju na teret", zaključio je Pešić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.