Budi dio Vojske CG: Od danas prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka

50 mjesta

Budi dio Vojske CG: Od danas prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka

Ministarstvo Odbrane Crne Gore danas objavljuje oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka.

Kao što je već najavljivano, oglas je raspisan za 50 mjesta, a mogu se prijaviti crnogorski državljani, starosti od 18 do 25 godina.

Ostali uslovi, kao i potrebna dokumentacija, biće precizirani u tekstu oglasa koji će biti objavljen u dnevnom listu Pobjeda i na sajtu Ministarstva odbrane.

U cilju promocije dobrovoljnog služenja vojnog roka, koji se u Crnoj Gori uvodi po prvi put, Ministarstvo odbrane će organizovati i tribine u četiri grada: Nikšiću, 25. januara; Pljevljima, 29. januara; Bijelom Polju, 31. januara i Baru 1. februara.

Tribine će biti organizovane na glavnim gradskim trgovima, u vremenu od 12 do 15 h.

Za tu priliku, planira se postavljanje vojnog šatora, gdje će pristup biti slobodan, a građani će moći da se u direktnom razgovoru sa predstanicima Ministarstva i Vojske CG informišu o svim detaljima ovog važnog projekta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.