Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili službenim avionom Vučića
Foto: DF

Nakon svečanog ručka sa Putinom

Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili službenim avionom Vučića

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsjednika Vladimira Putina organizovao predsjednik Srbije u Palati Srbija.

“Službeni avion predsjednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Kneževič sletio je na Aerodrom Podgorica u 11.45 h. Avion predsjednika Srbije je za Beograd poletio u 12.15 h”, kazao je izvor iz Aerodroma Crne Gore Pobjedi.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio “onako kako dolikuje srpskim političarima”.

“Nemam namjeru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podgoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom”, kazao je Knežević.

Prema nezvaničnim informacijama, korišćenje službenog aviona predsjednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsjedništva.

“Vučić je bio jako zadovoljan Putinovim reakcijama na stavove politčkih predstavnika Srba, tako da je njegovo ustupanje aviona posljedica uspješne posjete ruskog predsjednika”, rekao je izvor Pobjede.

On je dodao da je predsjednik Srbije Aleksanadar Vučić kako se to moglo vidjeti i na fotografijama iz Palate Srbije lično upoznao Putina sa Mandićem i Kneževićem.

"Mandić i Knežević su dio svih političkih akcija Aleksandra Vučića pa ovaj potez nije iznenađenje",rekao je izvor Pobjede. DF je povodom sastanka saopšto da je ,,Putin političke lidere Srba iz Crne Gore nazvao herojima“. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.