Bjelopoljski policajci spasili muškarca iz korita rijeke
Bijelo Polje, ilustracija

Prebačen u KCCG

Bjelopoljski policajci spasili muškarca iz korita rijeke

Bjelopoljski policajci sinoć su, požrtvovanom, brzom i efikasnom akcijom iz korita rijeke Lješnice izvukli 65-godišnjeg M.Š. u koje je, iz za sada nepoznatih razloga, upao oko 21 h.

Naime policajac Milorad Smolović koji je bio van dužnosti primijetio je da je muškarac upao u korito rijeke. Ubrzo je o dogođaju informisao kolege i pristupio spašavanju sugrađanina sa jednim od mještana.

"Na lice mjesta je odmah izašla Interventna jedinica CB Bijelo Polje koja je brzom i efikasnom rekacijom iz korita rijeke dubokog oko četiri metra izvukla M.Š. (65)", saopšteno je Kodexu iz Uprave policije.

Službenici bjelopoljske policije su promrzlog M.Š. prevezli u Urgentni centar Opšte bolnice u Bijelom Polju, kazao je komandir stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje Almir Ćatović televiziji Sun.

Nakon ukazane medicinske pomoći u bjelopoljskoj bolnici M.Š je transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici radi daljeg liječenja.

Ćatović je istakao da je ovo još jedan pokazatelj da su policijski službenici uvijek tamo gdje zatreba i da djeluju isključivo u službi građana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.