Slovenija: Iz blindiranog vozila ukrali milion eura
ilustracija, foto:Profimedia

Policija još nije uhvatila počinioce

Slovenija: Iz blindiranog vozila ukrali milion eura

Iz blindiranog automobila slovenačke agencije za obezbeđenje iz Celja krajem decembra ukradeno milion eura. Policija još nije uhvatila počinioce, piše "Večer".

Kako prenosi taj mariborski list, dvojica radnika obezbjeđenja ostavili su vozilo koje prevozi novac i hartije od vrijednosti bez nadzora u dvorištu agencije za obezbjeđenje, ne sačekavši da njihove kolege iz naredne smjene preuzmu pošiljku.

Iz automobila je odneto oko milion eura u gotovini. 

Pretpostavlja se da su kradljivci su imali "insajderske" informacije koje su im pomogle u krađi tako velike sume, a postoji mogućnost i da su znali gdje stoji ključ od vozila, prenosi B92 pozivajući se na Tanjug.

Iako se krađa dogodila 21. decembra policija još nije pronašla krivce.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.