Traga se za sinom Ljubiše Buhe Čumeta, udario policajca pa mu prijetio automatskom puškom
Ljubiša Buha Čume

Traga se za sinom Ljubiše Buhe Čumeta, udario policajca pa mu prijetio automatskom puškom

Po nalogu srpskog tužilaštva, policija intenzivno traga za Boškom Buhom, sinom prvog svjedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta koji je u zatvoru zbog više krivičnih djela.

Tanjugu je u tužilaštvu rečeno da mlađi Buha nije dostupan i da je za njim potraga u toku.

On se sumnjiči da je prije dva dana na Obilićevom vencu kolima udario jednog policajca koji nije bio na dužnosti, a potom mu je prijetio automatskom puškom.

Mediji su prenijeli da je policajac prilikom udara "tojote korole" prošao sa lakšim tjelesnim povredama, a osumnjičeni se udaljio sa mjesta nezgode.

Nakon desetak minuta, Buha se vratio vozilom "audi A8" i tom prilikom ponio sa sobom automatsku pušku koju je uperio u pravcu policajca, naveli su mediji.

Neposredno posle toga se povukao sa lica mjesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.