Mandić i Knežević prenijeli pozdrave srpskog naroda iz CG, Milačić napravio selfi sa Putinom

Mandić i Knežević prenijeli pozdrave srpskog naroda iz CG, Milačić napravio selfi sa Putinom

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, razgovarali su danas u Beogradu sa predsjednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

 Oni su tom prilikom predsjedniku Rusije i bratskom ruskom narodu, prenijeli pozdrave i podršku srpskog naroda iz Crne Gore, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.

 Putin se, kako se navodi, "srdačno zahvalio srpskom narodu u Crnoj Gori poželio je sve najbolje a liderima i funkcionerima Demokratskog fronta poručio da izdrže sve pritiske jer su pokazali da su pravi heroji".

4994881919549544781332586137273198128922624n

Na zajedničkoj fotografiiji i predsjednik Ujedinjene CG Goran Danilović,Foto:Facebook

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić u Beogradu se susreo sa Putinom i tom prilikom napravio selfi.

U razgovoru Milačić je, kako su naveli iz njegove partije, saopštio predsjedniku Rusije nužnost osavremenjavanja poljuljanih odnosa između Rusije i Crne Gore, prije svega zbog duga prema zajedničkim precima i istoriji, ali i prema potomcima. 

MarkoiPutin

Foto:Prava CG

"Milačić je istakao da je jedan od kljucnih ciljeva Prave Crne Gore upravo osavremenjavanje rusko-crnogorskih odnosa kroz novu eru politike, koju nužno moraju mlada, nova lica čistih biografija. Na kraju razgovora, Milačić je pozvao Vladimira Putina da posjeti Crnu Goru.", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.