Brak jači od laži: Nakon afere oglasio se i Duško Tošić

Brak jači od laži: Nakon afere oglasio se i Duško Tošić

Fudbaler Duško Tošić oglasio se nakon seks-afere izemeđu Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa.

Nakon pisanja medija i objavljivanja eksplicitnih fotografija na kojima su navodno Karleuša i Vranješ, što je pjevačica demantovala a zatim priznala da je nemoćna i da ne može više da dokazuje istinu oglasio se njen suprug.

On je objavio na instagram-storiju zajedničku fotografiju sa Jelenom Karleušom staru oko šest mjeseci izrazivši podršku svojoj supruzi i pokazujući da afera nije uticala na njihov bračni život.

ggUk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUv

Foto: Instagram
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.