Estrada stala uz Karleušu: Muskarci ne udarajte nisko
Jelena Karleuša

Oglasili su se povodom seks-afere

Estrada stala uz Karleušu: Muskarci ne udarajte nisko

Estradne ličnosti i glumci oglasili su se povodom seks-afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja ovih dana trese čitavi region. Pjevačici su podršku pružili Seka Aleksić, Nataša Bekvalac i Aca Lukas, dok se Sergej Trifunović obratio “dušmanima”.

Seka: Ne stajte joj na muku

1676381gagidamirdervisagic1ls

Seka Aleksić

Mada godinama ne razgovaraju i nisu u dobrim odnosima, Jelenu je u jeku skandala zbog navodne afere u braku i obnaženih fotografija, podržala i folk pjevačica Seka Aleksić. Ona je na "Instagramu" objavila ovo:

"Bez obzira na sve, treba imati u vidu da ova žena ima, prije svega, dvoje djece! Da je majka, ćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je"!

Lukas: Muškarci ne udarajte nisko

spacalukas

Aca Lukas

U znak podrške koleginici u sukobu sa Vranješom, žestokom porukom na "Instagramu" oglasio se Aca Lukas, napisavši da fudbaler nikada ne bi udario tako nisko da je pravi muškarac.

"Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se, Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci. Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili, su indijančine. E, ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboljeli od kompleksa niže vrijednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine". Oni su samo mangupi, za u Drinu! Sramota", napisao je Lukas.

Sergej: Uvijek na strani pogođenih

hQmk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1dNN01EQV8vN2Y4MWM3MzkyMTQ4MmM2MzA4YWZhZjk2YWNiYTViZTMuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Sergej Trifunović

Karleušu je javno podržao i glumac Sergej Trifunović, koji je na "Tviteru" napisao: "Podrška Jeleni Karleuši. Jeb'te se dušmani". Onda je u jednom od komentara dodao i da je on uvijek na strani progonjenih.

Nataša Bekvalac je u svojoj Instagram priči objavila Jeleninu fotografiju pa uz nju postavila emotikon srca i dvije plave djevojčice kako se drže za ruke i simbolizuju drugarstvo, prijateljstvo, ali i razumijevanje za spornu situaciju.

495995karleusa1111ff

Foto: Instagram

Novosti

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.