Đoković lagano do drugog kola Australijan opena
Novak Đoković

Đoković lagano do drugog kola Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio Mičela Krugera iz SAD.

Đoković je lako i ubjedljivo posle dva sata i četiri minuta sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) pobijedio kvalifikanta, koji je 230. na ATP listi.

Protivnik najboljem teniseru svijeta u narednoj rundi biće Žo-Vilfred Conga, koji je zahvaljujući pozivnici na Australijan openu.

Conga, trenutno 177. igrač svijeta, u prvom kolu je u tri seta bio bolji od Martina Kližana iz Slovačke.

Đoković i Conga su se do sada sastali 22 puta i srpski teniser ga je pobijedio na 16 mečeva.

Njih dvojica su 2008. godine igrali finale Australijan opena, kada je Đoković pobijedio sa 3:1 u setovima. Dvije godine kasnije ga je Conga eliminisao u četvrtfinalu AO.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.