Rezervisali nepostojeća mjesta: Porodica bila prinuđena da sjedi na podu aviona
ilustracija

Dobiće odštetu

Rezervisali nepostojeća mjesta: Porodica bila prinuđena da sjedi na podu aviona

Porodica iz Velike Britanije bila je primorana da sjedi na podu aviona tokom leta od Menorke do kuće, zato što mjesta koja su rezervisali – ne postoje!

Četrdesetčetvorogodišnja Pola Tejlor, njen suprug Ian i dvije ćerke ranije su došli na aerodrom kako bi se ukrcali na let kompanije TUI airlines,piše B92.

Sjedišta koja su dobili bila su 41D,E,F, ali pri ukrcavanju su shvatili da ta sjedišta ne postoje! 

Posada im je ponudila da sjede sa njima na pomoćnim sjedišitima, ali su ih i odatle premjestili kako bi pripremili hranu i piće za putnike. 

Tako je samo desetogodišnja Bruk imala svoje mjesto, dok je ostalo troje članova porodice bilo prinuđeno da sjedi na podu. 

Kasnije im se pridružio i kopilot koji je sjeo s njima kako bi im se zahvalio za „razumijevanje i saradnju“. 

“Rekao je da nam je jako zahvalan jer da smo pravili problem, polijetanje bi kasnilo“, izjavila je Pola. 

Nadležni organi u Velikoj Britaniji sada ispituju ovaj incident, a kompanija TUI airlines mora da objasni zašto je dozvolila porodici da sjedi na podu i tako prekrši sve moguće regulative sigurnosti i letjenja. 

Porodici je ponuđena odšteta od 1,300 funti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.