Glumac zamolio lopova da mu vrati scenario ukraden iz auta
Hju Grant

Glumac zamolio lopova da mu vrati scenario ukraden iz auta

Britanski glumac Hju Grant uputio je molbu lopovu koji je opljačkao njegov auto da mu vrati scenario koji je bio unutra.

Grant koji je postao slavan filmom "Četiri vjenčanja i sahrana"  iz 1994. godine je u Tviter poruci objavio o provali u njegov automobil kasno sinoć. 

"U malo vjerovatnom slučaju da neko zna onog ko je provalio u moj auto i ukrao moju torbu molim vas pokušajte da ga ubijedite da mi bar vrati scenario", napisao je Grant i dodao da su u tim papirima bilješke i ideje koje su rezultat višenedjeljnog rada.

Nije napisao na kakvom scenariju je radio. Glumac je zamolio da se njegov scenario pošalje filmskoj kompaniji u zapadnom Londonu.

On je takođe izrazio zabrinutost zbog ukradenih zdravstvenih kartona njegove djece.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.