RS: Vukovi rastrgli muškarca smrznutog u šumi
ilustracija

RS: Vukovi rastrgli muškarca smrznutog u šumi

Mještani Crkvenog i ostalih sela u Ribniku kod Mrkonjić grada u Republici Srpskoj u nevjerici prepričavaju kakva je strašna smrt zadesila njihovog komšiju Vasu Vukovića (62), čije su tijelo poslije smrti rastrgale divlje životinje, saznaje Srpskainfo.

Prema saznanjima, Vuković je umro od smrzavanja u šumi u blizini sela Crkveno, a njegovo tijelo slučajno je pronađeno 10. januara.

U Policijskoj upravi Mrkonjić-Grad je potvrđeno, navodeći inicijale, da su pronašli tijelo Vukovića.

"Na lice mjesta izašla je policija koja je obavila uviđaj. Uviđaju je prisustvovao i mrtvozornik, koji je konstatovirao da je smrt nastupila od smrzavanja i da nema elemenata krivičnog djela", kažu u policiji.

Kako se nezvanično saznaje, Vukovićevo tijelo slučajno je našao jedan prolaznik koji je o tome obavijestio policiju.

"Najvjerovatnije da je krenuo kući, da je bio pijan i umoran i da je sjeo u šumi da se malo odmori. Od hladnoće i alkohola je, vjerovatno, zaspao i tako se smrzao. Vukovi i druge životinje su namirisale tijelo i iskopale ga iz snijega", rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, oko tijela je nađeno dosta tragova divljih životinja, a na tijelu je bilo više ujeda. Ističe da je Vuković bio mrtav nekoliko dana prije pronalaska.

Nezavisne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.