Berane: Pravoslavnu novu godinu proslavili uz muziku i vatromet
Foto:Opština Berane

Berane: Pravoslavnu novu godinu proslavili uz muziku i vatromet

Mnogobrojni građani Berana i gosti iz susjednih gradova Pravoslavnu novu godinu dočekali su u glavnoj ulici, uz nezaobilazan vatromet i koncert popularnih izvođača, Ace Živanovića i Akija i Ekstrim benda, koji su okupljene zabavljali dobrom pjesmom i muzikom.

Atmosferu su na početku večeri zagrijali, popularnim hitovima domaće muzike, Aki i Ekstrim bend kojima se na sceni pridružila i mlada pjevačica iz Beograda Dijana Mojsilović.

Nakon njih nastupio je pjevač Aca Živanović sa pratećim bendom koji je svojim i numerama svojih kolega napravio pravu novogodišnju žurku na otvorenom, naveli su iz Biroa za odnose sa javnošću te Opštine.

49900343101574619879038811726271154399739904n

Foto:Opština Berane

Posjetioci su se tradicionalno dobro proveli iako je temperatura bila ispod nule. U prvim minutima posle ponoći upriličen je vatromet koji je oduševio sve one koji su prisustvovali koncertu.

Doček na otvorenom Pravoslavne nove godine tradicionalno u Beranama organizovala je Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

Novu po julijanskom kalendaru Beranci su slavili i u kafićima, restoranima i hotelima gdje su se provodili do ranih jutarnjih sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.