Četiri Podgoričanina otela sugrađanina, fizički ga zlostavljali i tražili da opljačka kladionicu
ilustracija

Policija ih uhapsila istog dana

Četiri Podgoričanina otela sugrađanina, fizički ga zlostavljali i tražili da opljačka kladionicu

Podgorička policija je u kratkom roku identifikovala i lišila slobode četiri lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo zlostavljanje.

Naime, službenici CB Podgorica su, 12. januara 2019. godine, lišili slobode H.Š. (32), N.Š. (47), S.A. (29) i N.B. (19), sva lica iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo zlostavljanje na štetu L.R. (35) iz Podgorice.

"Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili 12. januara 2019. godine oko 18 časova, u naselju Konik, na način što su vozilom marke „Citroen“ presreli oštećenog L.R. i upotrebom fizičke snage ga ubacili u vozilo. Prilikom vožnje osumnjičeni su, sumnja se oštećenog fizički zlostavljali i udarali ga u predjelu lica. Potom su ga, kako se sumnja, doveli u kuću i nastavili da ga fizički zlostavljaju, na način što su ga udarali stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela i zadajući mu dvije opekotine od žara cigarete, uz prijetnju da će ga ukoliko ne otuđi novac iz jedne kladionice lišiti života, nakon čega su ga pustili da ide", saopšteno je iz Uprave policije.

L.R. se javio u Urgentni blok KCCG gdje mu je ukazana medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede. 

"Službenici podgoričke policije su intenzivnim mjerama i radnjama identifikovali osumnjičena lica i lišili ih slobode istog dana kada su ova krivična djela počinjena", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da mu se ova lica privedu uz krivičnu prijavu radi daljeg postupanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.