Prava Crna Gora: Da li je Stijepović pobjegao iz zemlje?

Prava Crna Gora: Da li je Stijepović pobjegao iz zemlje?

Imajući u vidu da je cjelokupna crnogorska javnost i dalje uskraćena za, ne samo blagovremenu i adekvatnu akciju pravosudnih organa, već i komentar Specijalnog državnog tužilaštva o aferi ''Atlas'' koja je poprimila čak i regionalni karakter, Prava Crna Gora zaključuje da se ovim ćutanjem kreirala atmosfera straha, zbunjenosti i bezakonja koja se, umjesto u redove kriminalaca, ovaj put uselila u redove crnogorskog pravosuđa, saopšteno je iz ove partije.

"Uvaženi gospodin Katnić koji se poslednjih godina istakao u ažurnosti, agilnosti i odlučnosti kada je u pitanju progon političkih neistomišljenika gospodina Mila Đukanovića, o kriminalnom i a priori video snimkom dokazanom direktnom krivičnom djelu bivšeg gradonačelnika Podgorice, gospodina Slavoljuba Stijepovića, kao i indirektnom učešću njegovog nadređenog partijskog šefa Đukanovića u istom – i dalje ćuti", navode iz Prave Crne Gore.

Upravo zbog tog ćutanja,kako dodaju ali i zbog nepreduzimanja koraka u okviru zakona, Prava Crna Gora osnovano sumnja da je, "uprkos sporadičnom, nemuštom i blamantnom oglašavanju Slavoljuba Stijepovića, koje se u teorijskoj ravni moglo dešavati i sa adresa van granica naše zemlje, stvoren ambijent u kom je bivši gradonačelnik Podgorice nonšalantno mogao da se išeta iz Crne Gore i možda se, zašto ne reći, pridruži svom bivšem i odbjeglom partijskom kolegi Svetozaru Maroviću, koji i dalje izbjegava ruku pravde ''bolujući'' po beogradskim restoranima i hotelima".

Uz pitanje da li je Slavoljub Stijepoviću već pobjegao iz Crne Gore, poručuju iz Prave da su neradni dani vikenda uveliko iza nas, "te da je krajnje vrijeme da se umiješa u svoj posao – posao za koji je debelo plaćen od strane svih poreskih obveznika u Crnoj Gori".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.