Avion iz Stokholma preusmjeren na Zadar, otkazani letovi iz Beograda i Beča
Foto:Anadolija

Zbog snijega

Avion iz Stokholma preusmjeren na Zadar, otkazani letovi iz Beograda i Beča

Avion kompanije Ryanair iz Stokholma, koji je jutros trebalo da sleti u Podgoricu, zbog snijega je preusmjeren na Zadar, u Hrvatskoj.

Otuda će putnici autobusom biti prebačeni do glavnog grada Crne Gore, a osam sati vožnje autobusom čeka i putnike aviona koji je u 9.50 sati trebalo da danas sa podgoričkog aerodroma leti za Stokholm.

"Trebalo je da poletimo za Švedsku iz Podgorice u 9.50, ali je avion u dolasku preusmjeren za Zadar. Sad treba busom osam sati do Zadra, a onda let od dva sata...", požalio se na Facebooku jedan od nezadovoljnih putnika, navodeći i da na podgoričkom aerodromu nisu imali tačnu informaciju o vremenu polaska autobusa za Zadar. Dodaju i da su ih na aerodromu za dalje informacije uputili na avioprevoznika, kompaniju Ryanair.

Iste informacije i zvanično su saopštene redakciji "Vijesti".

"Zašto je avion preusmjeren na Zadar je pitanje za Rajaner, to je njihova odluka", kazala je Milica Babić, portparolka Aerodroma Crne Gore.

Dodala je i da je to jedini let koji je danas preusmjeren, te da su još dva otkazana - let AirSerbia iz Beograda i Austrian Airlinesa iz Beča.

Uprkos snijegu, kako je rekla, aerodrom u Golubovcima je danas otvoren za druge letove, pišu Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.