Rukometašice Budućnosti savladale Krim, upisale šestu pobjedu
Foto: ŽRK Budućnost

Sjajna uvertira za Ligu šampiona

Rukometašice Budućnosti savladale Krim, upisale šestu pobjedu

Rukometašice Budućnosti upisale su šestu pobjedu u isto toliko mečeva Regionalne lige . Plave su u drugom meču na trećem turniru koji se održava u Ljubljani savladale domaći Krim 25:21 (14:13).

Plave su u prvom meču u Ljubljani slavile protiv Rudara (22:12), a uz pobjedu koju su protiv Krima upisale i u prijateljskom duelu, napravile su sjajnu uvertiru pred nastavak Lige šampiona i gostovanje Kopenhagena koji u ''Moraču'' stiže 27. januara, kazali su iz ŽRK Budućnost.

Nakon maksimalnog učinka i četiri pobjede na turnirima u Podgorici i Jagodini, Milena Raičevići saigračice nastavile su niz i na turniru u Ljubljani na kojem su bile bolje od Rudara i Krima.

U glavnom gradu Slovenije, naše šampionke slavile su i u prijateljskom meču protiv Krima, sa kojim su odradile i nekoliko zajedničkih treninga što je za oba tima bila prilika za uigravanje pred nastavak Lige šampiona.

U duelu protiv Krima, Milena Raičević i Đurđina Jauković bile su najefikasnije sa po šest golova, Ema Ramusović je postigla četiri, dok je Itana Grbić tri puta zatresla protivničku mrežu.

Sanja Premović je upisala dva, a po jedan gol Branka Konatar, Kristina Laslo, Ivana Godeč i Nina Bulatović.

U redovima slovenačkog tima, Polona Barič je bila najbolja sa osam, dok je Tjaša Stanko upisala šest golova.

Glavna runda Lige šampiona startuje posljednjeg vikenda januara, a Budućnost 27. dočekuje Kopenhagen.

Rivali u grupi 1 su još ruski Rostov Don i francuski Brest.

Rostov Don ima sedam, Budućnost šest, Mec pet, Kopenhagen tri, Brest dva, a Odenze jedan bod.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.