Vukčević pomogao Atletiku – Grizman

Vukčević pomogao Atletiku – Grizman "slomio" Levante sa penala

Fudbaleri Atletiko Madrida uz dosta muke savladali su Levante 1:0 (0:0) u prvom nedeljnom meču 19. kola španske LaLige.

"Jorgandžije" su do minimalne pobjede na svojoj "Vandi Metropolitano" stigle golom Antoana Grizmana iz penala u 57. minutu susreta.

Domaćina je do pobjede "pogurao" crnogorski reprezentativac Nikola Vukčević koga je lopta pogodila u ruku prilikom uklizavanja u svom kaznenom prostoru, a sudije su nakon konsultovanja VAR tehnologije svirale jedanaesterac.

U vrlo zanimljivom meču Madriđani su dominirali od prvog minuta, ređale su se šanse, ali Grizman, Korea i Vitolo nisu uspjevali da probiju odbrambeni bedem Levantea. 

Atletiko je zatresao mrežu gostiju iz predgrađa Valensije već u desetom minutu, Vitolo je pogodio donji desni ugao, ali je pogodak poništen nakon konsultovanja VAR tehnologije, zbog faula u napadu. 

Bitnu pobjedu Atletiku je umnogome pokvarila povreda štopera Stefana Savića koji je zamijenjen već u devetom minutu susreta. 

"Jorgandžije" su desetom pobjedom u sezoni nastavile da pritiskaju lidera LaLige Barselonu, primakli su se na dva boda Kataloncima koji od 18.30 dočekuju Eibar. 

S druge strane, Levante je trećim porazom u poslednja četiri kola ostao u sredini tabele, ali na samo četiri boda od zone ispadanja. 

U sledećem kolu Atletiko gostuje "fenjerašu" Ueski, dok Levante čeka direktnog rivala u borbi za opstanak Real Valjadolid.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.