Vidio svoju sliku na sajtu za nestale: Nakon 30 godina saznao ko su mu roditelji(VIDEO)

Vidio svoju sliku na sajtu za nestale: Nakon 30 godina saznao ko su mu roditelji(VIDEO)

Stiv Karter se oduvijek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom djecom. Prodavac iz Filadelfije je znao da je bio usvojen iz sirotišta u Honoluluu na Havajima kada je imao četiri godine, ali nije znao zašto.

Želja da sazna istinu o svom identitetu povećala se kako je stario, pa je 2011. godine počeo potragu. Njega je privukla priča o Karlini Vajt koja je bila kidnapovana kada je bila beba i koja je tek godinama kasnije našla prave roditelje. Ona je otkrila istinu kada je našla sliku sebe kao bebe na sajtu za nestalu djecu.

Stiv je riješio da i on to isto učini i otišao na sajt Missingkids.com Tako je, kada je imao 34 godine, pronašao sliku jednog dječaka koji je nestao na Havajima i kompjuterski generisanu fotografiju tog dječaka kako bi izgledao kao odrastao muškarac. Sličnost je bila zapanjujuća. Odmah je znao da je to on.

"Naježio sam se. Pomislio sam: sr*nje, to sam ja! - ispričao je kasnije za "Pipl magazin". Kontaktirao je policiju u Honoluluu. 

Dao im je i svoj uzorak DNK u februaru 2011. godine i osam mjeseci kasnije otkrio da je njegovo pravo ime Marks Panama Morijarti Barns. Njegov biološki otac, Mark Barns, prijavio je da je njegov sin nestao prije više od tri decenije nakon što ga je njegova majka, Šarlot Morijarti, odvela u šetnju kada je imao šest mjeseci i nije se vratila. Stiv je otkrio da ga je njegova majka odvela u dom nepoznate osobe, gdje je došla policija, a ona im dala lažno ime i datum rođenja svog sina.

Odvedena je u psihijatrijsku bolnicu, a dječak je dat na brigu socijalnoj službi. Međutim, majka je nestala nekoliko dana kasnije. Tri godine kasnije, Stiva su usvojili Stiv i Pat Karter, koji su ga odgajali u Nju Džersiju.

Nakon što mu je policija potvrdila identitet, Stiv je kontaktirao Dženifer Monhajmer - kćer njegove majke i njegovu stariju polusestru. Dženifer je imala osam godina i živjela sa ocem u Novom Meksiku kada su njena majka i Stiv nestali. Pretpostavila je da su umrli, ali je ubijedila policiju da ponovo otvori slučaj - tako je Stivova fotografija završila na sajtu Missingkids.com

Ubrzo je stupio i u kontakt sa ocem. 

"Sve što sam mogao da kažem je bilo: Oh, vau",- rekao je Mark Barns.

On se prisjetio koliko mu je bilo teško što je ostao bez djevojke i sina.

 


"Godinu i po dana sam poput ludaka jurcao po ostrvu", rekao je on.
Stiv je ispričao kako će polako da se upoznaje sa svojom pravom porodicom i da je presrećan jer je saznao istinu. se oduvek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom decom. 
Prodavac iz Filadelfije je znao da je bio usvojen iz sirotišta u Honoluluu na Havajima kada je imao četiri godine, ali nije znao zašto. Želja da sazna istinu o svom identitetu povećala se kako je stario, pa je 2011. godine počeo potragu.

Njega je privukla priča o Karlini Vajt koja je bila kidnapovana kada je bila beba i koja je tek godinama kasnije našla prave roditelje. Ona je otkrila istinu kada je našla sliku sebe kao bebe na sajtu za nestalu decu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.