Izgorio autobus koji je prevozio hrvatske đake: Zapalio se u tunelu dok su se vraćali sa skijanja
Foto: Twitter

Švajcarska

Izgorio autobus koji je prevozio hrvatske đake: Zapalio se u tunelu dok su se vraćali sa skijanja

U tunelu u Švajcarskoj juče je u potpunosti izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce.

Kada su ugledali vatru nastala je panika, ali su svi učenici uspjeli na vrijeme izaći iz autobusa i niko nije povreijđen, javlja Dalmacija danas. Splitske srednjoškolci su se u Švajcarskoj poslednjih dana nalazili na odmoru.

"Prema navodima jednog roditelja brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorjela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspjeli da jave šta se desilo, a nekima su izgorjeli i koferi sa stvarima.

"Javio mi se sin nakon ove nesreće i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspio dobiti sina.

DwuLSbTX0AAMNws

Foto: Twitter

Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. U Švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita, koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu", izjavio je jedan od roditelja.

"Svi se učenici sada nalaze u vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom.

Agencija sada pronalazi zamjenski autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorjela dokumenta, nije mi poznato", priča roditelj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.