Šestogodišnji dječak odnio pištolj u vrtić
Foto: Ilustracija

Istražuje se gdje je nabavio oružje

Šestogodišnji dječak odnio pištolj u vrtić

Policija u saveznoj američkoj državi Ohajo saopštila je da je u jednom vrtiću od šestogodišnjeg dječaka zaplijenila pištolj.

Pištolj je otkriven kod mališana nakon što je neko prijavio da dječak u pantalonama nosi nešto što djeluje kao težak predmet.

Policija grada Kolambus u kojem se nalazi vrtić, nije otkrila da li je pištolj bio napunjen, ali se na fotografji koja je objavljena, vide meci zajedno sa zaplijenjenim pištoljem.

Osim toga, policija je saopštila da dječak neće biti optužen zato što je suviše mlad, kao i da istražuje gdje je nabavio oružje.

Direktor vrtića Tajri Polard, u pismu roditeljima, istakao je da će se dječak „suočiti sa prikladnom disciplinskom mjerom“, ali nije konkretno otkrio kakvom.

Polard je u vrtiću uveo pravilo o nultoj toleranciji prema oružju i zamolio porodice učenika da razgovaraju sa njima o izbjegavanju oružja i držanju istog što dalje od škola.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.