Injiges nije više selektor Crne Gore
Roberto Injiges, foto: KSCG

Podnio ostavku

Injiges nije više selektor Crne Gore

Španski stručnjak Roberto Injiges nije više trener ženske seniorske košarkaške reprezentacije Crne Gore, kazali su iz Košarkaškog saveza.

Španski stručnjak  je nakon uspješnog završetka kvalifikacija za Eurobasket najavio kraj saradnje, zbog toga što mu je potreban odmor od velikih izazova na klupskom i reprezentativnom nivou.

Čelnici Košarkaškog saveza Crne Gore kroz više razgovora pokušali su da zadrže Injigesa, ali uprkos svim naporima do novog dogovora nije došlo.

Injiges, jedan od nauspješnijih evropskih trenera ove decenije, na klupi naše selekcije bio je od februara 2017. a i sa podmlađenom reprezentacijom domogao se Eurobasketa 2019.

Javnost će, kako su kazali, biti blagovremeno obaviještena o tome ko će naslijediti Španca na klupi našeg nacionalnog tima.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.