Zbog snimka Kneževića DF najavio krivične prijave
Sa presa DFa

Zbog snimka Kneževića DF najavio krivične prijave

Demokratski front (DF) predaće u ponedjeljak krivičnu prijavu protiv predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, lidera Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, najavio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

Mandić je naveo da će DF ponuditi opoziciji da zajedno potpišu tekst krivične prijave, kako bi zajedno bili u frontu protiv kriminala i korupcije.

"Ako kolege iz opozicije ne budu željele da budu sa nama, nas trojica (Mandić i njegove kolege Milan Knežević i Nebojša Medojević) ćemo je potpisati”, rekao je Mandić.

Lider DNP Milan Knežević je kazao da je glavni specijalni tužilac pokušao cijelu priču o pranju novca podmetne DF-u.

On je pozvao i Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da počne sa hapšenjem od Đukanovića, Stijepovića i „krene na NATO tajkuna i zlatnog sponzora DPS-a“ Duška Kneževića i lovi ga po Londonu.

Lider PzP-a Nebojša Medojević je kazao da treba svi da se zapitaju kuda ide Crne Gora.

"Nema dileme da je ovo tek prvi snimak, koji će Knežević, „sada kada su ga izdali objaviti u narednim danima“, rekao je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.