Sniježne padavine u Njemačkoj: U prethodna dva dana troje mrtvih
Foto:Twiter

15 smrtnih slučajeva u Evropi

Sniježne padavine u Njemačkoj: U prethodna dva dana troje mrtvih

U Njemačkoj su u prethodna dva dana zbog loših vremenskih uslova poginule 3 osobe.

Prema pisanju njemačkih medija, u pokrajini Bavarska, na jugu zemlje, u četvrtak su poginule dvije osobe, dok je juče smrtno stradao vozač grtalice.

U četvrtak je 54-godišnja žena umrla od srčanog udara dok je satima čekala u vozilu zaglavljenom u konvoju na autoputu na kojem je bio blokiran saobraćaj zbog snažnih snježnih padavina.

Policija je saopštila da je takođe u mjestu Ajing u blizini Minhena umrlo devetogodišnje dijete nakon što se na njega srušilo stablo zbog velikih snježnih padavina.

Juče je u mjestu Lenggries smrtno stradao i 48-godišnji vozač grtalice nakon što se radna mašina survala u rijeku dok je na mostu čistio snijeg.

Najmanje 15 smrtnih slučajeva zabilježeno je u Evropi od prošle sedmice izazvanim velikim snježnim padavinama.

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.