Šabac: Pronađeno raskomadano tijelo muškarca, pored ležala dva staforda
Foto:Novosti

Šabac: Pronađeno raskomadano tijelo muškarca, pored ležala dva staforda

Raskomadano tijelo Dragana Paunovića (56) pronađeno je u petak oko 17.30 časova u njegovom dvorištu u ulici Arčibačda Rajsa u šabačkom naselju Čavić.

Najvjerovatnije, rastrgli su ga njegovi psi stafordi, koji su, prema informacijama do kojih su beogradske Novosti došle, bili zapostavljeni i gladni, dok je gazda bio teško bolestan.

"Čovjek je pronađen zaglavljen između dva auta u dvorištu. Djelovi njegovog tijela pronađeni su i u brlogu gdje su ležali psi, a pred istragom nije jednostavan posao, iako nema indicija da ga je neko likvidirao", opisuje jeziv prizor sagovornik Novosti iz istrage.

Ipak, istražitelji nisu sigurni ni u to da li su ga psi usmrtili ili je, možda, smrt bila zadesna, pa su životinje kasnije samo načele tijelo. Ili, pak, možda su pokušale da mu nekako pomognu.

"Niko ne zna šta je u psećoj glavi kada je gospodar ugrožen. Moguće je da su pokušavali da ga uvuku tamo gdje su ležali. To su krvoločni psi i nisu dozvoljavali policiji da priđe. Morali smo da čekamo stručnu ekipu da ih zatvori, kako bismo uopšte ušli u dvorište".

Uviđaj na licu mjesta potrajaće do duboko u noć, a čekaju se i obducenti koji bi trebalo da kažu konačnu riječ o ovom monstruoznom događaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.