Bijelo Polje: Putevi prohodni, čiste se trotoari
Foto:Opština BP

Bijelo Polje: Putevi prohodni, čiste se trotoari

Radnici bjelopoljskog komunalnog preduzeća “Lim” čistili su u proteklih 24 časa puteve i trotoare a na terenu je sva mehanizacija i čisti se po prioritetima.

"Stale su padavine i radnici su sada angažovani na ukljanjaju snijega sa trotoara. Svi putevi su prohodni, a sada radimo na proširivanju putnih pravaca i stvaranju uslova za mimoilaženje vozila, kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao", naveli su iz Komunalnog preduzeća.

Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu.

"Danas se radilo na pročišćavanju snijega prema Cerovu, Bistrici, Ramčini, Ostrelju, Ravnoj Rijeci, Kovrenu, Laholu, Godijevu, Koritima i Kostićima. Radi se i na čišćenju bočnih ulica u centru grada. Svo ljudstvo je na terenu, radi se na otklanjanju snijega sa trotoara i parking mjesta", istakao je Dejan Luković sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.