Otklonjen kvar na dalekovodu, stigla struja u gradove na primorju
ilustracija

Otklonjen kvar na dalekovodu, stigla struja u gradove na primorju

Ekipe Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) otklonile su kvar na dalekovodu „Podgorica2-Virpazar“ čime su stvoreni uslovi za napajanje strujom potrošača u Baru, Sutomoru i Ulcinju.

„Dalekovodne ekipe iz Nikšića i Podgorice sanirale su kvar na dalekovodu „Podgorica2-Virpazar“. Na taj način, CGES je u 15 sati i 20 minuta stvorio uslove Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu za napajanje električnom energijom svih potrošača Bara, Sutomora i Ulcinja“, kaže se u saopštenju.

Područja Bara, Sutomora i Ulcinja bez struje su od četvrtka u podne, nakon što nekoliko stubova na dalekovodu Budva Bar polomljeno uslijed nevremena, a istovremeno je došlo i do ispada na dalekovodu Podgorica-Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.