Kancelarija budvanskog SNP-a izlijepljena natpisima
SNP

Kancelarija budvanskog SNP-a izlijepljena natpisima "fašisti"

Kancelarija budvanskog odbora SNP-a, jutros je osvanula izlijepljena natpisima "fašisti", sa isječcima iz novina gdje se lideri koalicionih partnera SNP-a nazivaju "ubicama," kao i sa iscrtanim kukastim krstovima, navodi se u saopštenju ove partije.

Slučaj će,kako je saopšteno iz SNP-a biti prijavljen policiji a uzeti su i video zapisi sa okolnih kancelarija.

"Socijalisitička narodna partija, kao i uvijek, najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja i vandalizma a ovo je upravo to. “Nepoznati” počinioci su se usudili da “odrade” ovakav posao zaboravljajući da je SNP partija koja je oduvijek gajila ideju antifašizma, čak i onda kada su drugi ćutali. Socijalisitička narodna partija je uvijek bila uz svoj narod i Njegoševsku Crnu Goru, boreći se za demokratiju i prave vrijednosti a ne iskrivljene, kakve neki propagiraju", poručuju iz SNP-a.

Oni su pozvali "tj. upozorili nadležne organe da reaguju i odrade svoj posao kako treba jer ovakve “poruke” nisu nimalo bezazlene".

"Danas bezvezna piskaranja a sjutra ko zna šta!", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.