Sa suprugom išla da se porodi, autobus ih odveo u smrt: Porodilja preminula nakon udesa, beba kritično
Sa mjesta nesreće

Nesreća kod Kruševca

Sa suprugom išla da se porodi, autobus ih odveo u smrt: Porodilja preminula nakon udesa, beba kritično

Mlada porodilja Jovana Milenković (25),teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na Čokotinom brdu kod Kruševca, preminula je u petak ujutru kruševačkoj bolnici, nezvanično je potvrđeno “Novostima”.

25-godišnjakinja je bila u devetom mjesecu trudnoće i zajedno sa suprugom, ocem i sestrom je krenula na porođaj, kada je u automobil u kom su se nalazili udario autobus.

Cio dan trajala je borba ljekara da se spasi život mladoj putnici koja je bila na zadnjem sjedištu “fijata”,koji se direktno sudario sa autobusom “Jugoprevoz” Kruševac na putu Kruševac - Kaonik. 

Jovana je posle tri sata izvučena iz smrskanog vozila i u bolnici je obavljen porođaj, carskim rezom. 

Posle toga je bila u veoma teškom zdravstvenom stanju, a ljekari nisu uspjeli da joj spasu život. 

Beba je takođe u kritičnom stanju.

Za volanom je bio njen suprug, Stefan Ilić (26), koji je poginuo na licu mjesta, a do nje sestra, Teodora Milenković (20), još na liječenju u bolnici, kao i otac, Saša Milenković lakše povrijeđen u udesu.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.