Policija najavila snimanje dočeka Pravoslavne Nove godine koji organizuje DF
Foto: Ilustracija

Policija najavila snimanje dočeka Pravoslavne Nove godine koji organizuje DF

Iz Uprave policije su kazali da će snimati javno okupljanje Demokratskog fronta koji organizuje proslavu Pravoslavne Nove godine 13. januara.

"Javno okupljanje kulturno-zabavnog karaktera i šetnja u organizaciji Demokratskog fronta, sa početkom u 18,00 časova 13.01.2019. godine i trajaće do 00,30 časova 14.01.2019. godine, povodom dočeka Pravoslavne Nove godine. Učesnici skupa i šetnje će se okupiti na Trgu Nezavisnosti u Podgorici, gdje će nakon završetka kulturno-zabavnog programa krenuti u šetnju do Hrama Hristovog Vaskrsenja, kako bi prisustvovali vjerskom obredu", naveli su iz Uprave Policije.

Kako su kazali, snimanje će se vršiti u periodu od 18:00 časova do jedan sat poslije ponoći 14.01.2019. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.