Od sjutra oglas za prijem 51 vojnika po ugovoru
Ilustracija

Na određeno vrijeme od godinu dana

Od sjutra oglas za prijem 51 vojnika po ugovoru

Ministarstvo odbrane sjutra raspisuje javni oglas za prijem 51 lica u svojstvu vojnika po ugovoru na određeno vrijeme od godinu dana.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, riječ je o 40 formacijskih mjesta, od kojih je 17 u Pješadijskom bataljonu, sa mjestom služenja u Danilovgradu,Nikšiću i Pljevljima, tri formacijska mjesta u Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore (mjesto služenja Golubovci), dva u Logističkom bataljonu (mjesto služenja Golubovci), dva u Počasnoj gardi (takođe mjesto služenja Golubovci), sedam formacijskih mjesta za Četu specijalnih snaga (mjesto služenja Danilovgrad), dva u Centru za obuku, takođe u Danilovgradu i sedam u Mornarici Vojske Crne Gore, sa mjestom služenja u Baru i Tivtu.

"Javni oglas biće otvoren 15 dana. Bliže podatke o uslovima za prijem zainteresovani će imati u tekstu oglasa, koji će biti objavljen u dnevnim novinama Dan i Pobjeda, kao i na sajtu Ministarstva odbrane", saopšteno je.

Početak rada novih vojnika po ugovoru očekuje se u martu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.