Podgorica: Aerodrom otvoren, uskoro let za Beograd
Foto: Facebook

Podgorica: Aerodrom otvoren, uskoro let za Beograd

Nakon što je, zbog snijega, aerodrom u Podgorici bio zatvoren za saobraćaj od jutros u 9.30 časova, zahvaljujući naporima službe za održavanje piste i Vojske Crne Gore, aerodrom u Podgorici je večeras ponovo otvoren za saobraćaj.

Kako je saopšteno iz PR službe Aerodroma, u 19 sati i 40 minuta se očekuje polijetanje aviona Montenegro Airlinesa za Beograd.

Aerodrom je bio zatvoren od jutros, zbog nevremena i snijega, koji je danas padao širom Crne Gore.

Svi današnji letovi do 19.30 časova su otkazani, a avioni su preusmjeravani ka Tivtu, Tirani i Beogradu, prenosi AA.

Pista na podgoričkom aerodromu dugačka je 2,3 kilometara, a široka 45 metara.

Pravila nalažu da nakon što se pista očisti od snijega, nadleženi moraju provjeriti da snijeg nije prouzrokovao oštećenja na stazi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.