U Trebinju potraga za dvije nepoznate osobe: Zapalili terenca, pa pobjegli u šumu
Foto: PU Trebinje

Razlog bjekstva i paljenja vozila još nije utvrđen

U Trebinju potraga za dvije nepoznate osobe: Zapalili terenca, pa pobjegli u šumu

Policijska uprava Trebinje traga za dvije nepoznate osobe koje su pobjegle od policije, da bi potom u mjestu Duži zapalile terenac "suzuki vitara" i pobjegli u obližnju šumu.

Osumnjičeni su prethodno pobjegli policijskoj patroli koja je oko 12 časova pokušala da ih zaustavi na magistralnom putu M20 Trebinje - Dubrovnik, u mjestu Ivanica kod Ravnog u Federaciji BiH.

Vidjevši policiju vozač "suzukija" je nastavio da vozi prema Trebinju i patrola je krenula za njima i sve dojavila susjednoj PU Trebinje.

"Patrola je službenim vozilom krenula za njima i sustigla ih je u mjestu Duži kod Trebinja, građanke su primijetili da su iz "suzukija" izašle dvije osobe koje su pobjegle u šumu, dok je na vozilu izbio požar koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje" - navode u PU Trebinje.

Poslije dojave na lice mjesta upućeno je više policijskih službenika PU Trebinje, te kriminalistička policija koja traga za odbjeglima.

Razlog bjekstva, te paljenja vozila još nije utvrđen i više detalja biće poznato po završetku uviđaja.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.