Bivša djevojka Ronalda: Rekao je da će me kidnapovati, iskasapiti i baciti u rijeku
Foto:Twiter/Tanjug/AP

Bivša djevojka Ronalda: Rekao je da će me kidnapovati, iskasapiti i baciti u rijeku

Bivša djevojka Kristijana Ronalda Jasmin Lenard objavila je na svom zvaničnom nalogu niz tvitova u kojima tvrdi da je Portugalac lažov i psihopata.

Ona je ponudila pomoć Ketrin Majorgi, djevojci koja je optužila zvijezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu, a potom i da joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje.
U svojim tvitovima Jasmin tvrdi da ima dokaze koji bi mogli da pomognu Ketrin da dobije slučaj pred sudom. 

"Rekao je da će me kidnapovati, iskasapiti, staviti moje tijelo u kesu i baciti ga u rijeku, ako se budem viđala sa nekim ili izlazila iz kuće. Imam dokaze za sve što pričam, on je psihopata. Ne plašim ga se. Čuvala sam sve njegove prljave tajne deset godina i neću ga braniti kada sam uvjerena da je kriv", napisala je bivša djevojka Portugalca, koja je postala poznata nakon učešća u engleskom “Velikom bratu”.

Ona je navela da se sa Portugalcem zabavljala dugi niz godina, a da je poslednjih godinu i po u čestom kontaktu sa njim. 

"Dugo sam razmišljala i odlučila da pomognem Ketrin. Ako ti djevojka tokom seksa kaže da prestaneš, a ti nastavljaš dok ona vrišti, to je silovanje. Silovatelj si i čudovište, bez obzira na to koliko dobro šutiraš loptu", napisala je Jasmin među brojnim tvitovima.

spskrin1

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.