Rekordna posjećenost na Žabljaku
Foto:Screenshot/Jutjub

Rekordna posjećenost na Žabljaku

Na Žabljaku je tokom novogodišnjih praznika zabilježena rekordna posjeta.

"Rekordna posjećenost tokom praznika obradovala je turističke poslenike na Žabljaku. Za novogodišnje praznike bilježili smo rekordnu posjećenost. Svakog dana smo imali, u toku novogodišnjih praznika, od hiljadu do hiljadu i po posjetilaca, kako skijaša tako i posjetilaca koji su koristili naše ugostiteljske objekte. To su pretežno gosti iz Crne Gore, ali imali smo goste i iz Albanije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke", kaže Milutin Tomić, direktor skijališta Savin kuk. 

"Ski centar Javorovača ovih dana bilježi dobru posjećenost. Snijega ima dovoljno. Što se tiče novogodišnjih i božićnih praznika i tu je bila dobra posjećenost, kapaciteti su bili popunjeni. Kod nas su pretežno domaći gosti i porodični ljudi. Za novogodišnje praznike tu su nam bili gosti iz Dubrovnika koji evo već petu godinu zaredom dolaze kod nas," kazao je Nikola Rondović menadžer skijališta Javorovača.

Nacionalni restoran Crno jezero je mjesto gdje možete tokom cijele godine probati tradicionalne specijalitete domaće kuhinje.

"Što se tiče zimske turističke sezone, mi smo maksimalno zadovoljni. Posjećenost je velika, kako za novogodišnje, tako i za božićne praznike i još uvijek imamo dosta gostiju", kaže Dragan Papić direktor restorana.

Izvor:NTO

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.