Pokušao da opljačka djevojku, ali nije znao da je ona šampionka MMA(VIDEO)
Foto: MMAjunkie

Pretukla ga

Pokušao da opljačka djevojku, ali nije znao da je ona šampionka MMA(VIDEO)

Brazilski lopov veoma je loše prošao kada je pokušao da ukrade mobilni telefon od jedne djevojke na ulici u Rio de Žaneiru ne znajući da je ona šampionka Mješovitih borilačkih veština (MMA), koja je brzo reagovala i pretukla ga.

Polijana Viana, poznata i kao "Gvozdena dama" visoka 170 centimetara, udarila je napadača dva puta pesnicom i jednom nogom, prije nego što ga je neutralisala i držala čvrsto za ruku dok nije došla policija, prenio je sajt MMA Džanki. 

Viana (27), članica prestižne lige MMA - Ultimate Fighting Championship (UFC) napadnuta je dok je čekala taksi na ulici u jednoj četvrti Rio de Žaneira. 

Ispričala je da joj je napadač rekao da ima pištolj, ali je odlučila da odmah reaguje pretpostavljajući da nema pravi pištolj. Posle neutralisanja kradljivca utvrdila je da je pištolj bio od kartona. 

Polijana Viana je na društvenim mrežama stavila fotografiju kradljivca u modricama s krvavom majicom. Rekla je da je odveden u prvi dispanzer kako bi mu bila ukazana ljekarska pomoć. 

MMA je veoma popularan u Brazilu. Mnoge zvijezde te discipline su iz Brazila kao što je Amanda Nunješ koja je osvojila nekoliko svjetskih šampionskih titula.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.