Otac vukao ćerku po podu da ne zakasni na let (VIDEO)
Foto: Screenshot

Neobična scena na aerodromu

Otac vukao ćerku po podu da ne zakasni na let (VIDEO)

Neobična scena snimljena je na aerodromu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, gdje je jedan otac svojim potezom iznenadio mnoge.

Jedan putnik je snimio oca kako vuče po podu svoju ćerku držeći je za kapuljaču, dok druga djevojčica hoda za njima.  

"Čekao sam na aerodromu svoju djevojku za Novu godinu kada sam vidio oca kako bukvalno vuče svoju ćerku za kapuljaču kroz aerodrom. Druga djevojčica, vjerovatno sestra, hodala je nekoliko metara iza njih jer je bio blam "– ispričao je mladić koji je objavio snimak.

Nije jasno zbog čega je to otac učinio, ali može se pretpostaviti da je djevojčica imala napad bijesa pa je očajnom ocu ovo, vjerovatno, bilo najjednostavnije rješenje.  

Iako su neki osudili oca, bilo je i onih koji su ga podržali.

 "Samo roditelji male djece mogu ovo razumjeti" – jedan je od brojnih komentara.

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.