Radulović: Ponosni na rezultate i obećanja koje smo ispunili
Radulović

Uspješna godina

Radulović: Ponosni na rezultate i obećanja koje smo ispunili

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović kazao je da će prošla 2018. godina obilježio prihod od turizma koji je premašio milijardu eura već u prvih 10 mjeseci, otvaranje poglavlja 27 i početak rješavanja višedecenijskog problema nelegalne gradnje.

"Ispraćamo i pamtimo 2018. godinu po rezultatima na koje smo ponosni, i obećanjima koja smo ispunili. Planirani prihod od turizma od milijardu eura premašili smo već u prvih deset mjeseci. Projektima u zaštiti životne sredine i projektima koji podižu kvalitet života građana zavrijedili smo otvaranje poglavlja 27", istakao  je Radulović.

Ocijenio je da je planiranje prostora i izgradnju objekata mnogo efikasnije i ekonomičnije.

"Višedecenijski problem nelegalne gradnje sada ima pretpostavku da bude zaustavljen", naveo je Radulović u novogodišnjoj poruci građanima poželejviši im prijatan boravak u zaštićenoj prirodi i dobar provod na novootvorenim skijalištima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.