Ceca prisustvovala ponoćnoj božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, niko nije mogao da je prepozna (VIDEO)
Ceca Ražnatović, foto: Printscreen

Posle liturgije primila sveto pričešće

Ceca prisustvovala ponoćnoj božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, niko nije mogao da je prepozna (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je prisutna sinoć na ponoćnoj božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Diva čiji hitovi osvajaju Balkan decenijama, pojavila se u bijeloj odjevnoj kombinaciji, a rijetko ko je mogao da je prepozna.

Ceca se pričestila za najradosniji hrišćanski praznik - Božić.

Ona je u bijelom došla u crkvu i posle liturgije primila sveto pričešće, a sve vrijeme je skrivala svoje lice.

Na liturgiju je došla u pratnji svoje sestre Lidije i njene porodice.

U Hramu Svetog Save pored Cece bila je prisutna i njena kuma, pjevačica Viki Miljković.

Podsjetimo, Ceca je poznata po tome što je veliki vjernik koji posti svaki post, a svom duhovniku se uvijek obraća kada ima neki problem.

U njenom domu se tradicionalno obilježavaju praznici, a pjevačica je u ovim prilikama znala da istakne i da su zdravlje, sreća i radost najbitnije stvari u životu.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.