Đoković: Srećan Božić svima, vrijeme je za Australiju (VIDEO)
Novak Đoković

Đoković: Srećan Božić svima, vrijeme je za Australiju (VIDEO)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković krenuo je na put za Melburn gdje će od 14. januara igrati na prvom Grend slem turniru sezone, Australijan Openu.

Novak je prije svega svima koji ga slave po pravoslavnom kalendaru poželio Srećan Božić.

"Pozdrav svima. Još sam u Dohi, ali polako pakujem kofere. Veći dio dana za Božić provešću u avionu na putu za Australiju", rekao je Novak u videu koji je postavio na društvenim mrežama. 

Đoković je rekao da su sa njim u Dohi bili članovi njegove porodice i da su zajedno proveli Badnje veče. 

"Sada je vrijeme da se ide u Australiju gdje me očekuje prvi Grend slem sezone. Veoma sam uzbuđen zbog toga. U Dohi sam imao veoma dobar turnir, izgubio sam u polufinalu od Bautiste Aguta. Želim još jednom da mu čestitam, imao je fenomenalnu nedjelju. Moju nedjelju je obilježio dubl sa bratom Markom, bilo je fantastično, rekao bih veoma eksplozivno na terenu. To je nešto što ćemo pamtiti dugo i on i ja", rekao je Đoković. 

Kao prvi na svijetu, Novak će na takmičenju u Melburnu biti prvi nosilac, a kakav će mu biti žrijeb i ko će mu biti prva prepreka znaće se u četvrtak, 10. januara, kada bude obavljen i zvanično žrijeb za prvi grend slem sezone. 

Novak je svjestan da mnogi od njega očekuju da potvrdi sjajne rezultate iz prethodne sezone. "Igrice" između najvećih igrača već su počele, Rodžer Federer je izjavio da je Novak prvi favorit, kako bi skinuo breme favorita sa sebe, ali Đoković kaže da pomno prati šta se dešava i u taboru rivala.

"Pratim sve, posebno oko toga šta rade glavni rivali. Kako igraju, kako se osjećaju. To smatram kao svoj domaći zadatak. siguran sam da i oni prate šta ja radim", zaključio je najbolji teniser svijeta.

 


 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.