Kejt Midlton ponovo trudna?
Kejt Midlton

Trač ili još jedna beba

Kejt Midlton ponovo trudna?

Kejt i Vilijam već imaju troje djece – princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomjesečnog Luija

Britanska kraljevska porodica posljednjih godina naglo se širi. U aprilu prošle godine Kejt je rodila princa Luija, a onda je, pred kraj godine i Megan Markl objavila da je trudna.

Dijete Harija i Megan stići će na proljeće, a britanski mediji sada pišu da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova.

Na kraju prošle godine na kraljevskom dvoru je počelo da se šuška da Kejt Midlton čeka četvrto dijete.

Kraljevska porodica tu vijest još uvijek nije potvrdila, ali čudno je to što još uvijek nijesu ni demantovali.

Kejt i Vilijam već imaju troje djece – princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomjesečnog princa Luija, a britanski portali prenose da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt rekla da želi "barem troje djece".

Vojvotkinja od Kembridža se posljednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nikako nije odavala znakove trudnoće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.