Krivokapić: Vrijednosti i poruke Božića neka budu mjera i putokaz za bolju, ljepšu i napredniju Crnu Goru
Ranko Krivokapić

"Poruka sloge i praštanja, poruka da čujemo jedni druge"

Krivokapić: Vrijednosti i poruke Božića neka budu mjera i putokaz za bolju, ljepšu i napredniju Crnu Goru

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je građanima Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti uputio čestitku povodom nastupajućih Božićnih praznika.

"Božić je prilika da se podsjetimo temeljnih vrijednosti na kojima je opstalo čovječanstvo i bez kojih bi svaka zajednica bila lišena smisla svog postojanja", rekao je predjesdnik SDP-a.

On je naveo da je Božić prije svega poruka sloge i praštanja, poruka da čujemo jedni druge, da razumijemo jedni druge, da oprostimo jedni drugima.

Kako je kazao, praštanje i razumijevanje stvara bliskost i povjerenje kojim se dolazi do zajedništva i sloge bez koje nema napretka ni u porodici ni u društvu.

"Crna Gora je opstala na vjeri u pravdu i slozi onda kada je to bilo najpotrebnije. Neka to budu trajne i vječne vrijednosti naše kuće Crne Gore. Okupimo se oko dobra svih naših građana, jer naše su razlike beznačajne u odnosu na ono što nas kao ljude spaja", kazao je Krivokapić.

Dodajući da vrijednosti i poruke Božića neka budu mjera i putokaz i da budu smisao trajanja i uzvišeni temelj borbe neprestane za bolju, ljepšu i napredniju Crnu Goru koja je jednako svih nas.

"U ime Socijaldemokratske partije i u svoje lično ime čestitam Božić svima koji slave ovaj najradosniji hrišćanski praznik", poručio je predsjednik SDP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.