Fudbalera Bajerna osudili zbog šnicle od 1.200 eura, uslijedio uvredljiv odgovor: Rođeni ste zbog puknutog kondoma(VIDEO)
Foto: Screenshot

Fudbalera Bajerna osudili zbog šnicle od 1.200 eura, uslijedio uvredljiv odgovor: Rođeni ste zbog puknutog kondoma(VIDEO)

Fudbaler Bajerna Frenk Riberi našao se na udaru navijača zbog toga što se pohvalio večerom u vidu pozlaćenog komada mesa u ekskluzivnom restoranu "Nusr-et", kod popularnog Nusreta Gakčea, poznatog kao "Salte Bea".

U pitanju je pozlaćena porcija mesa uvaljana u 24-karatno zlato koja košta paprenih 1.200 eura, zbog čega je na Instagram profilu Riberija krenula velika svađa.

Mnogi su ga osudili zbog toga što se raskalašno ponaša, a onda je uslijedio vulgaran i uvredljiv odgovor.

- U 2019. godini ćemo postaviti rekorde. Počećemo sa zavidnima, mrziteljima, koji su očigledno rođeni zbog puknutog kondoma! Je*** vam majke, babe i porodična stabla takođe. Ne dugujem ovim ljudima ništa, moj uspjeh je do Boga, mene, bliskim ljudima i onima koji vjeruju u mene - oštro je odgovorio Riberi koji očigledno nije mogao da se kontroliše.

Iskusni 35-godišnji vezista je na pragu odlaska iz Bajerna već u januaru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.