Krenuli avionom iz Londona, u Solun stigli posle 24 sata, putnici iznervirani
Ilustracija

Krenuli avionom iz Londona, u Solun stigli posle 24 sata, putnici iznervirani

Let za oko 200 putnika na liniji London-Solun, koji obično traje oko tri sata, "odužio" se na skoro 24 časa.

Zbog magle na aerodromu u Solunu, na sjeveru Grčke, avion "Rajanera" je preusmjeren, pa je u petak uveče sletio u Temišvar, u Rumuniji.

Mnogi putnici, već iznervirani zbog toga što avion nije preusmjeren na neki aerodrom bliži njihovoj konačnoj destinaciji, poludjeli su kada im je kompanija ponudila da se autobusima, po hladnom vremenu, prevezu do 770 kilometara udaljenog Soluna.

Kako prenosi AP, 89 putnika je odbilo ponudu kompanije. Neki od njih su kontaktirali grčke mediji i vladu da u Temišvar pošalju avion grčke aviokompanije.

Ta grupa od 89 putnika stigla je u Solun oko 17 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.